Poručivanje telefonom:
011/313-0-494
069/313-0-450

Cysta Q

Dodatak ishrani za održavanje zdravlja bešike, 60 tableta

Oblik: Tablete
Šifra proizvoda: 109491
Pogledajte sve artikle: Farr Labs

Farr Labs - Hiper

Količina:

4.695,00 RSD4.195,00 RSD
ubaci u korpu
Raspoloživo za isporuku:
Ekonomična isporuka za 1 do 7 dana
Cysta-Q je klinički ispitan kompleks koji se pokazao veoma uspešnim kao pomoć kod simptoma intersticijalnog cistitisa i preosetljive bešike. Povoljno utiče i na hronične cistitise.

Intersticijalni cistitis je jedno od najneprijatnijih ne-malignih oboljenja kod odraslih a odnosi se na urinarni trakt. Ovaj oblik cistitisa se najčešće viđa kod žena. Pacijenti sa intersticijalnim cistitisom imaju čitav spektar tegoba (simptoma), uključujući bolove u predelu mokraćne bešike, donjem predelu trbuha, iza pubične kosti, netolerantno (urgentno) mokrenje, na skoro svakih 15-20 minuta, pa čak i češće. Dodatno postoje tegobe, bol i lokalna nelagodnost u toku seksualnog odnosa. Pravi uzrok intersticijalnog cistitisa još uvek se ne zna. Smatara se da je ovo jedan oblik autoimunog oboljenja.

1 kapsula dva puta dnevno uz obrok, ili po preporuci lekara

Smeša od 540 mg
· kvercetin
· bromelain
· papain
· brusnica
· passion flower biljka
· valerijana (koren)
· wood betony (list)
 
CISTA Q ne sadrži: so, kvasac, pšenicu, gluten, konzervans, skrob, šećer, natrijum, mleko/mlečni proizvodi, veštački ukus, soja, pirinač.

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

hiper click2pick 2019. - Sva prava zadržana. Design by Graphic Beast. Developed by Web Factory.Salata Recepti