Čaj od nane

Čaj od celog lista nane, 30g

Šifra
105734EXP
Raspoloživost za isporuku: 1-2 radna dana
  • 30g
  • čaj listovi
  • kesa
  • menta
Cena 40 rsd Redovna cena 160 rsd
(Ušteda: 120 rsd)
-75%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 1-2 radna dana
Opis
Rok trajanja serije 30/09/2019
 
Zlatni čajevi vam donose pakovanje celog lista nane. Nana je biljka čiji listovi na površini nose eterična lekovita ulja. Mlevenjem i usitnjavanjem listova ova ulja isparavaju i lekovitost bilja se smanjuje. Mentol je nosilac lekovitosti, a samo čaj od celog lista ima očuvan sastav lekovitih supstanci i visok sadržaj mentola.
 
Zlatni čaj od lista nane pripremljen kao infuz ima smirujući lekoviti efekat, a od davnina se koristi za stomačne i želudačne tegobe poput dispepsije, naduvenosti, gastritisa, enteritisa i kao upale žučnih puteva.
 
Zahvaljujući Čajšiki, priloženoj dozirnoj kašičici, sada možete bilo kada i bilo gde da se lečite najkvalitetnijim rinfuznim Zlatnim čajem od lista nane. Čajšika ima zapreminu 3 ml što je preporučena zapremina za pravilno doziranje čajeva, a promer rupica omogućava odlično ekstrahovanje lekovitih sastojaka.
 
Čajšika je napravljena od polipropilena, polimera stabilnog na visokim temperaturama. Ne sadrži BPA, ftalate, niti teške metale. Potpuno je bezbedna za višekratnu upotrebu, a može se prati i u sudomašini. 
 
 
Upotreba
Odmeriti jednu Čajšiku® lista nane, zatvoriti poklopac i pokvasiti je ispod mlaza hladne vode (ovo je važno da bi ćelijske opne popucale i više se aktivnih komponenti oslobodilo, takođe se na ovaj način sprečava isplivavanje najsitnih čestica i njihovo plutanjenje po površini.) 
 
Čajšiku spustiti u 200ml prokuvane i tople vode. 
Nakon 5-10 minuta piti po jednu šolju čaja tri puta dnevno. 
Ne postoje ograničenja kod dužine konzumiranja čaja nane.
 
Doziranje
1.5-3g suvog lista 2-3 puta na dan
 
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Čaj od nane
Vaša ocena