Braun Cruzer 5

Trimer i brijač za telo
Šifra
102227
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • uređaj sa punjačem
  • kutija
Cena 7.762 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Only 0 left
Opis
Braun cruzer 5 body je moćni trimer za telo sa Gillette Fusion oštricom
- Jedinstvena kombinacija moćnog trimera za telo sa Gillette Fusion tehnologijom mokrog brijanja za negu celog tela.
- Unapređena bezbednost sa malim elementima za skraćivanje i osetljivim češljem specijalno dizaniranim za negu tela.
- Tri češlja za trimovanje za različite dužine: osetljivi, srednji i dugi (0.6mm, 3mm, 8mm)
- Wet & Dry – koristite ga čak i pod vodom
- Savršen alat da poboljšate izgled Vašeg tela – čak i dole. Za muškarce širom sveta, negovanje predela ispod pojasa je postao normalan deo rutine negovanja   tela. Cruzer5 body je pravi alat ukoliko želite da imate čistiji i svežiji izgled sa obrijanim grudima ili predelom ispod pazuha.
- Kao 2 u 1 uređaj nudi jedinstveno rešenje miksujući najbolje iz oba sveta u jedan alat, nudeći Vam šansu da lako pređete sa trimovanja na brijanje dodirom   prsta. Pogodan je za sve oblasti tela, od grudi i trbušnjaka do pazuha i ramena…čak i donjeg dela! Zahvaljujući svojoj Wet & Dry tehnologiji, možete   bezbedno da koristite cruzer 5 body pod tušem i dlake na patosu bacite u prošlost.
- Skratite dlake sa tela na tri različite dužine sa snažnim trimerom za telo: Specijalno dizajniran za negu dela, cruzer 5 body ima fine elemente za skraćivanje   sa manjim zubima nego većina običnih trimera za bradu. Ovi ekstra nežni elementi trimera minimiziraju posekotine i ogrebotine i dolaze sa dodatnim   osetljivim češljem za povećanu bezbednost pri trimovanju delikatnih oblasti kao što su pazuh i prepone. Tri češlja za skračivanje dozvoljavaju da izaberete   savršenu dužinu dlake (0,6mm, 3mm & 8mm).
- Najnežnije čisto brijanje sa integrisanim Gillette Fusion oštricama: Opremljen sa Gillette naprednom tehnologijom brijanja sa 5 specijalno pozicioniranih   oštrica, cruzer 5 body pruža glatko brijanje bez imalo muke. Kako su oštrice izuzetno blizu jedna drugoj, pomažu Vam da smanjite pritisak i nude Vam   maksimalni komfor pri brijanju sa minimalnom iritacijom kože. Mogućnost mokrog brijanja dozvoljava Vam da brijete čak i veće površine brzo i samo jednim   potezom za maksimalnu udobnost i najbolje rezultate brijanja.
- Jedinstvena kombinacija: trimovanje i brijanje u jednom potezu: Sa svojim jedinstvenim načinom kombinovanja, cruzer 5 body dopušta Vam da trimujete i   brijete duge dlake jednim potezom. Trimovanje i glatko brijanje jednim brzim pokretom čini ovu rutinu bržom i bez muke, ostavljajući Vam više vremena za   nešto što volite.

Dizajn:
- Prilagodljiv dizajn za negu svih delova tela. Specijalno je dizajniran za negu tela. Njegova jedinstvena ergonimičnost dozvoljava udobno brijanje svih delova   tela i takođe pobeđuje one teško dohvatljive oblasti kao što su ramena. Bez obzira kakav izgled tela želite, cruzer5 body nudi savršen zahvat za svaki stil.

Dodatne karakteristike:
- Wet & Dry – koristite ga ispod tuša
- LED indikator punjenja  
- Potpuno bežičan
- Specijalno induktivno postolje za punjenje
- 50 minuta upotrebe nakon kompletnog punjenja
Garancija

Period važenja garancije: 24 meseca

Pogledajte spisak ovlašćenih servisa ovde

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Cruzer 5
Vaša ocena