Poručivanje telefonom:
011/313-0-494
069/313-0-450

Braun 7893

Brijač 7893

Oblik: Električni uređaj (220V)
Šifra proizvoda: 105658
Pogledajte sve artikle: Braun

Braun - Hiper
pkms

Količina:

33.870,00 RSD
ubaci u korpu
Raspoloživo za isporuku:
Ekonomična isporuka za 1 do 7 dana
Braun 7893
Braun 7893
Braun 7893
Braun 7893
Braun 7893
Braun 7893
Braun 7893

Karakteristike proizvoda:

  • Inteligentna Braun Sonic tehnologija prepoznaje i prilagođava se vašem tipu brade. Brijač može osetiti gustinu vaše brade i automatski po potrebi pojačati snagu motora.
  • 5 načina rada – od nežnog (Sensitive) do intenzivnog (Turbo) kako biste prilagodili rad aparata za brijanje svom tipu kože i ličnim potrebama.
  • 4 elementa za brijanje hvataju više dlačica jednim potezom nego što drugi uspevaju u dva – manje poteza omogućuju manju iritaciju kože.
  • Sadržaj: Braun premijum brijač Serije 7, torbica za putovanja, četkica za čišćenje i smart utikač sa automatskim podešavanjem napona (100-240V)

Opis proizvoda:

Braun premijum brijač Serije 7 uključujući Sonic tehnologiju koja prepoznaje i prilagođava se vašem tipu brade. Četiri elementa za brijanje hvataju više dlačica jednim potezom kako biste mogli uživati u temeljnom, ugodnom brijanju bez ikakvih kompromisa.


Braun 7893

Braun 7893

Šta odvaja BRAUN precizne brijače od ostalih?

Izuzetni rezultati prilikom brijanja su kombinacija prijanjanja I udobnosti kože bez kompromisa. Sa Braun Serijom 7 birate najsavremeniji aparat za brijanje sa vodećom tehnologijom.


  1. Bliskost bez premca: Serija 7 hvata više dlačica u jednom potezu nego što ostali rade u dva. Specijalno dizajnirana glava brijača hvata položene dlačice i dlačice koje rastu u suprotnom pravcu - izazovi na kojima ostali brijači padaju.
  2. Nenadmašiv komfor kože: Kao i svi Braun brijači, Serija 7 ide pravolinijski. Ne morate dva puta da prelazite preko istih delova, što značajno smanjuje mogućnost iritacije kože.
  3. Nemački inžinjering: Svi brijači serije 9 su dizajnirani, projektovani i napravljeni u Nemačkoj. Premium brijači su napravljeni da traju minimum 7 godina.


Braun 7893

4 elemenata za brijanje

Svaki je specijalizovan za različite tipove brade koji hvataju više dlačica jednim potezom. Manje poteza brijačem znači i manja iritacija kože. Toliko je jednostavno.
Braun 7893

Inteligentna tehnologija

Braunova Sonic tehnologija očitava i automatski se prilagođava vašoj bradi. Za gustu bradu brijač automatski omogućava dodatnu snagu tačno na mestu na kome vam je potrebna.
Braun 7893

Personalizacija

5 različitih načina rada - od izuzetno nežnog do turbo - Pritiskom dugmeta aparat se prilagođava vašim ličnim potrebama
Braun 7893

8-D adaptacija konturama

Sa potpuno fleksibilnom glavom i prilagodljivim elementima za podrezivanje, serija 7 nežno se prilagođava vašoj koži i zahvata više dlaka u jednom potezu nego što drugi rade u dva.

Braun 7893

Precizna glava

Puna snaga brijača seije 7 je ugrađena u malu super glavu, koja može da priđe i najnezgodnijim mestima sa vrhunskom preciznošću, kao što je na primer, područje ispod nosa.
Braun 7893

Suvo ili mokro brijanje

Sa Braun serijom 7 možete da se suvo brijete ili da koristite vodu, penu ili gel za još lakše brijanje i gladak osećaj kože.
Braun 7893

100% vodootporan

Iskusite premium kvalitet Nemačkog inžinjeringa. Svi Braunovi brijači su vodootporni do 5 metara, tako da ih slobodno možete isprati pod mlazom vode ili čak da se brijete pod tušem.
Braun 7893

50min bežičnog brijanja

Poslednja reč tehnologije - Li-Ion baterija nikad ne gubi na perfomansama i u potpunosti se napuni za jedan sat. Premium LED displej odbrojava koliko je minuta ostalo za brijanje.

Braun 7893
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

hiper click2pick 2019. - Sva prava zadržana. Design by Graphic Beast. Developed by Web Factory.Salata Recepti