Bosch Ručni mikser MFQ4030S beli

Ručni mikser, snaga 500W, beli

Šifra
124631
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • uređaj - 220v
  • kuhinja
Cena 5.860,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis
  • Priključna snaga od 500 W
  • Moderna tehnologija motora - moćan, lak i tih
  • Ergonomsko oblikovano "soft-touch" kućište
  • 5 radnih brzina i turbo funkcija - precizno reguliše brzine za laku pripremu bilo kog jela
  • Odvojeno dugme za izbacivanje


Motor od 500 vati:

Lako će izvršiti svaki zadatak. Uz pomoć svog moćnog, ali tihog motora postiže sjajne rezultate u svakom novom izazovu. Od mešavina za torte, pa sve do teškog testa, toliko je snažan da pokreće i razan dodatni pribor – pripremiće vaša omiljena jela sa lakoćom!

FineCreamer:

Isprobajte svoje ideje i pripremite penaste puslice i kremaste deserte za tren oka FineCreamer je metlica sa inovativnom tehnologijom koja poseduje kuglice uz pomoć kojih ubacuje više vazduha u mešavinu. Rezultati su divne vazdušaste mešavine za torte i više umućenog šlaga ili krema za kraće vreme!

Kuke:

Njegove visokokvalitetne kuke za mešenje uspešno će ispuniti svaki zadatak. Dve robusne kuke za mešenje od nerđajućeg čelika bez napora obrađuju sve vrste testa, čak i zahtevne smese za domaći hleb ili picu.

Lagano kućište i drška meka na dodir:

Drška sa premazom koji je mek na dodir osigurava Vam čvrsto držanje čak i prilikom mešanja na velikim brzinama, tako da ćete u mešanju uživati bez napora! Lagano kućište je udobno za držanje, što smanjuje napor prilikom rada.

5 brzina:

Uz pomoć jednostavnog klizača svakom trenutku imate kontrolu. Rasponu brzina sa pet podešavanja, omogućuje Vam da svaku smesu možete pripremiti u skladu sa željenom konzistencijom, od sporog mešanja sastojaka do mućenja belanaca na maksimalnoj brzini. Turbo funkcija pruža dodatnu snagu uvek kada vam je potrebna.

Dugme za lako otpuštanje alatki:

Dugme za lako otpuštanje alatki oslobađa alatke jednostavnim dodirom. Promenite dodatni pribor u toku pripreme ili ga skinite zbog pranja u mašini za pranje sudova jednostavnim dodirom dugmeta.

Uvoznik
Spektar doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Ručni mikser MFQ4030S beli
Vaša ocena