Bosch Mikser sa posudom MFQ36460S beli

Mikser sa posudom, snaga 450W, beli

Šifra
124628
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • uređaj - 220v
  • kuhinja
Cena 7.620,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis
  • Stalak sa činijom koja se automatski rotira pruća Vam praktično rukovanje bez držanja
  • Moćan motor od 450 vati Vam obezbeđuje sjajne rezultate tokom izvršavanja svih zadataka kuvanja ili pečenja
  • Turbo metlice za mućenje od nerđajućeg čelika i kuke za testo: savršeno mešaju, mese i mute
  • 5 brzina i turbo funkcija pružaju preciznu regulaciju brzina za pripremu bilo kog recepta
  • Dugme za lako otpuštanje alatki: promenite alatke ili ih skinite radi čišćenja uz jednostavan dodir dugmeta

Rotirajuća činija:

Stalak i činija Vam obezbeđuju rukovanje bez dodatnog držanja i sjajne rezultate mešanja zahvaljujući rotirajućoj činiji. Svi sastojci se adekvatno obrađuju, čak se i velike količine testa mešaju sa lakoćom.

Motor od 450 vati:

Lako izvršava svaki zadatak. Snažan, ali tihi motor daje Vam odlične razultate u svakom izazovu pečenja ili kuvanja. Od mešavina za torte, do teškog testa, toliko je snažan da može da pokrene i raznovrstan dodatni pribor – pripremiće vaše omiljeno jelo s lakoćom.

Alatke:

Visokokvalitetne alatke ubrzavaju mešanje, mućenje i mešenje. Uz pomoć turbo metlica za mućenje od nerđajućeg čelika lako možete umutiti krem i belanca ili pripremiti penaste i vazdušaste smese. Čvrste kuke za testo savršeno mese teška testa - na primer testo za domaći hleb i čine pečenje zabavnim.

5 brzina:

Uz pomoć jednostavnog klizača u svakom trenutku imate kontrolu. Zahvaljujući velikom rasponu brzina sa pet podešavanja, svaku smesu možete pripremiti u skladu sa željenom konzistencijom, od sporog mešanja sastojaka pa sve do mućenja belanaca na maksimalnoj brzini. Turbo funkcija će Vam pružiti dodatnu snagu uvek kada vam je potrebna.

Dugme za lako otpuštanje alatki:

Alatke za mućenje i mešenje menjajte na praktičan način. Ovo dugme za lako otpuštanje alatki oslobađa alatke jednostavnim dodirom. Promenite dodatni pribor tokom pripreme ili skinite ga radi pranja u mašini za pranje sudova jednostavnim dodirom dugmeta.

Drška meka na dodir:

Pruža Vam mešanje bez napora uz maksimalnu udobnost. Ergonomska drška sa premazom mekim na dodir savršeno leži u svačijoj ruci i omogućava opušteno, ali čvrsto držanje – za bolju kontrolu pri svakoj brzini. Lagano kućište je udobno za držanje, što Vam olakšava rad i smanjuje napor.

Uvoznik
Spektar doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Mikser sa posudom MFQ36460S beli
Vaša ocena