Poručivanje telefonom:
011/313-0-494
069/313-0-450

Jarrow Formulas Bone-Up

Dodatak ishrani sa kalcijumom 120 kapsula

Oblik: Kapsule
Šifra proizvoda: 100261
Pogledajte sve artikle: Jarrow

Jarrow - Hiper

Količina:

2.090,00 RSD
ubaci u korpu
Raspoloživo za isporuku:
Ekonomična isporuka za 1 do 7 dana

Prema mišljenju američke asocijacije kardiologa jedan od glavnih uzročnika infarkta miokarda je unošenje lošeg kalcijuma u organizam. Dakle, nije svejedno koji ćete preparat koristiti pri nadoknađivanju kalcijuma! Za razliku od ostalih preparata, Bone up imaiskoristljivost kalcijuma 100%.

Poznata je veza između osteoporoze i nedostatka kalcijuma. Kristali ovog minerala daju kostima čvrstinu, tvrdoću i izdržljivost. Gubitkom kalcijuma iz organizma, kosti postaju krte i lomljive te dolazi do spontanih fraktura i ostalih posledica i komplikacija osteoporoze. Korišćenjem Bone up-a mogu se značajno sprečiti sve štetne posledice osteoporoze.
 
Prednost Bone up-a u odnosu na ostale preparate je u tome što on predstavlja jedinstvenu i najkompletniju nutricionističku formulu sačinjenu u cilju prevencije i terapije osteoporoze. Sadrži idealan odnos mikroelemenata bitnih za terapiju osteoporoze. Osnovna supstanca u BONE UP-u je hidroksiapatit, izvor kalcijuma identičan kao i u humanom organizmu, a zbog čijeg se gubitka javlja osteoporoza. Posebnim procesom obrade sačuvan je prirodni hidroksiapatit, vredni proteini i druge korisne materije čija primena pokazuje maksimalno povećanje koštane mase.
BONE UP sadrži i glukozamin, supstancu koja obnavlja hrskavično tkivo dajući celom koštanom sistemu vitalnost.
 
KOME SVE TREBA NADOKNADA KALCIJUMA:
Povećani unos kalcijuma se preporučuje svim starijim ljudima, naročito ženama u postmenopauzi, kod dugotrajnih imobilizacija posle raznih povreda, kod sportista i fizički aktivnih lica, dugotrajnih terapija kortikosteroidima, kod ishrane bogate proteinima, gde će BONE UP predstavljati idealan izvor kalcijuma. Jednom rečju, preporučuje se svim muškarcima iznad 35-te godine i svim ženama iznad 30-te godine.

PREDNOSTI:

• Najpotpuniji multi mineralni komleks 
• Klinički potvrđen 
• Pravi i najčistiji izvor kalcijuma iz hidroksiapatita
• Visoka iskoristljivost u organizmu   (2,5 x veća od kalcijum karbonata)
• 500 mg kalcijum karbonata = 200 mg elementarnog  kalcijuma.

Preporučuje se da se BONE UP koristi u toku obroka, a u više podeljenih doza, jer manje koncentracije tokom celog dana povećavaju procenat apsorpcije. 

Kod prevencije koristiti 1-3 kapsule, kod terapije 4-6 kapsula na dan (maksimalna preporučena doza je 6 tableta dnevno) ili po preporuci vašeg lekara. 

BONE UP može da se koristi sa ostalim lekovima za osteoporozu. Uz terapiju se savetuje i laka fizička aktivnost.
 

BONE UP sadrži hidroksiapatit kao osnovni izvor kalcijuma, vitamin D3 (jedan od ključnih vitamina za terapiju osteoporoze), vitamin K1 i K2, metilkobalamin (vitamin B12), folnu kiselinu, vitamin C, glukozamin (za regeneraciju hrskavice), kao i ostale mikroelemente bitne za sprečavanje osteoporoze: magnezijum, cink, bakar i bor.

NAPOMENA:
Kalcijum ne treba uzimati istovremeno sa nekim lekovima (tetraciklini, preparati gvožđa, tiroidni hormoni, kortikosteroidi, bifosfonati), jer se kalcijum vezuje za njih i smanjuje im apsorpciju.

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

hiper click2pick 2019. - Sva prava zadržana. Design by Graphic Beast. Developed by Web Factory.Salata Recepti