Bioten Bioten Genovate Cream

Serum za lice 50ml
Šifra
103598
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
Cena 679 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Only 0 left
Opis
Različiti agresivni faktori - UV zračenje, zagađenje, stres, neuravnotežena ishrana - mogu da štete ćelijskim funkcijama i prouzrokuju prevremeno starenje kože kao i gubitak mladalačkog izgleda.
Bioten Genovate Cream je serum baziran na RESISTEM™-u, prirodnom sastojku koji se dobija iz biljnih matičnih ćelija stabilnim i čistim metodama ekstrakcije, jer se na taj način obezbeđuje bogat sadržaj aktivnih komponenata u poređenju sa konvencionalnim tehnologijama ekstrakcija. RESISTEM™ stimuliše prirodne mehanizme protiv starenja u koži na tri načina:

1. Eliminacijom toksina: Aktivnost proteazoma, ćelijskih organela koje razgrađuju oštećene proteine, tokom godina se smanjuje, zbog čega opada sinteza novih proteina. RESISTEM™, stimuliše aktivnost proteazoma i štiti kožu od prevremenog starenja.
2. Produžavanjem životnog veka ćelija: Vremenom mitohondrije koje predstavljaju ćelijske "elektrane", oksidiraju i gube kapacitet u proizvodnji energije, što direktno oštećuje ćeliju. RESISTEM™ održava aktivnost mitohondrija, produžava životni vek ćelije i podstiče prirodne mehanizme protiv starenja.
3. Regeneracijom tkiva: Matične čelije kože su zadužene za regeneraciju, ali kako se tokom godina njihov broj smanjuje to dovodi do smanjenja u regeraciji same kože. RESISTEM™ štiti postojeće matične ćelije i obezbeđuje konstantnu regeneraciju kože i sprečava pojavu znakova starenja.

Klinički potvrđeni rezultati: 
Zahvaljujući ultra koncentrovanoj formuli, GENOVATE  serum momentalno pokazuje svoje pozitvno dejstvo na kožu. Zahvaljujući njegovoj laganoj teksturi, aktivne komponente se brzo upijaju, čime se povećava njihova efikasnost.
-Vaša koža momentalno postaje  hidrirana, gipka i meka.
-Nakon 1. nedelje Vaša koža gubi znakove umora i izgleda svežije i mladalački.
-Nakon 4. nedelje Vaša koža postaje čvršća dok su broj i dubina bora znatno smanjeni.
(Klinička evaluacija i samoevaluacija pod dermatološkom kontrolom urađena na uzorku od 50 žena, starosti od 35 do 45 godina.)

Upotreba
Nanositi na dobro očišćeno lice i vrat nežno masirajući. Izbegavati aplikaciju na predeo oko očiju. Ukoliko se koristi u kombinaciji sa dnevnom ili noćnom kremom, serum se nanosi pre kreme i treba ostaviti da se dobro upije, a zatim naneti odgovarajući kremu. Na taj način postižu se maksimalni efekti.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Bioten Genovate Cream
Vaša ocena