BioTechUSA Šejker roze 600ml

Šejker 600ml, roze
Šifra
102174
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 295 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • šejker
Cena 392rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
Plastični Mix Shaker je idealno rešenje za penušasto pripremanje napitaka.
Praktičan za spakovati i poneti gde god da ste se uputili, kako biste uvek imali uz sebe mogućnost pripreme osvežavajućeg napitka.
Zapremine je 600ml i sadrži merne oznake sa strane za lakše doziranje.

100% zaštita od curenja. Gornji deo šejkera izrađen je od posebno mekane plastike.
Ovaj materijal garantuje da su delovi prilikom zatvaranja jedan u drugi tako potisnuti da prilikom transporta ili mućkanja nikako ne propuste sadržaj iz flašice.
Poseban dizajn dovodi do toga da su svi zaptivači šejkera garantovano vodonepropusni. Proizvod ne kaplje. Ova jedinstvena inovacija sprečava curenje. Potpuno zaptivanje je zagarantovano.
Mali i veliki poklopac su navojni da bi se osiguralo da ne dođe do curenja sadržaja šejkera u torbi zbog slučajnog oslobađanja poklopca.

Bez štetnih materijala - BPA Free. U nekim flašicama za vodu i šejkerima otpuštaju se štetne hemikalije kao što je BPA, a to može povećati rizik problema prostate ili raka dojke i drugih bolesti.
Biotech Wave šejker je napravljen od visokokvalitetnog polipropilena (PP). Materijal ima dobre mehaničke osobine, ne otpušta štetne hemikalije od šejker boce i čini ovaj proizvod pogodnim za mešanje napitaka i čuvanje hrane.
Biotech Wave šejker je proizveden u EU konstantnim kvalitetom i pod strogo kontrolisanim uslovima.

Ovaj šejker se razlikuje od klasične flaše za napitke u tome što ima uložak za mešanje. Na ovaj aspekt je obraćena posebna pažnja. Manje mešanja za isti rezultat.

Pogodan za pranje u mašini za pranje sudova. Može se bezbedno koristiti u mikrotalasnoj pećnici i frižideru
Proizveden od visokokvalitetne polipropilen plastike PP. BPA-Free proizvod. Netoksična plastika. U skladu sa propisima o hrani.

s-b3
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Šejker roze 600ml
Vaša ocena