Bioaroma Etarsko ulje origana 10ml

Čisto etarsko ulje origana sa Krita, 10ml
Šifra
108020
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
  • 10ml
  • ulje za oralnu upotrebu
  • staklena bočica
  • odrasli
  • origano
Cena 1.290 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis
Bioaroma čisto etarsko ulje origana se ekstrahuje iz biljke origana koja raste na planinama na ostrvu Krit i sadrži preko 90% karvakrola. Ovo ulje je jedan od najmoćnijih prirodnih antibiotika koji je poznat nauci. Brojne studije koje su vršene pokazuju da njegova glavna komponenta karvakrol ima značajan efekat na štetne mikroorganizme, bakterije i viruse, koji izazivaju brojna oboljenja kod ljudi. Karvakrol se pokazao kao jedan od najsnažnijih antiseptika za koje čovek zna, prilikom laboratorijskih ispitivanja. Ulje divljeg origana na prirodan način i efikasno eliminiše patogene, bilo da su to virusi gripa, prehlade, bakterijske ili gljivične infekcije.

Prednost korišćenja čistog ulja origana sastoji se u tome da ovi patogeni ne mogu da razviju imunitet prema njemu, kao što je to slučaj sa farmaceutskim lekovima.

Drevni grci su među prvima prepoznali ovo ulje po njegovim blagodetima za zdravlje i medicinskim kvlaitetima. Poznato je da je ono potentno antiviralno, antibakterijsko, antifungalno i natiparazitsko ulje koje može da umanji bol i upalu i da efikasno suzbije infekcije. 

Čisto ulje origana je takođe izvor minerala: kalcijuma, magnezijuma, cinka, gvožđa, kalijuma, bakra, bora i vitamina: C, A, B3 i moćan je antioksidant , koji pomaže jačanju imuniteta i otpornosti organizma na alergije.
Origano ulje je efikasno kod: esherihia colli, staphilococus, salmonela, candida, sinusitis, bronhitisa - antispazmatičko dejstvo.

Preporučuje se kod: upala, gljivičnih, bakterijskih i virusnih infekcija, alergija za eliminisanje parazita iz organizma.
Svoju primenu origano ulje je našlo i kod otklanjanja: lošeg zadaha, bolesti desni, teško zalečivih rana, opekotina, uboda isekata.

Bioaroma čisto etarsko ulje origana:

- Jača imunološki sistem.
- Uništava organizme koji dovode do infekcija kože i digestivnih problema.
- Povećava fleksibilnost zglobova i mišića.
- Pojačava zdravlje respiratornih organa.
- Uništava organizme povezane sa kožnim infekcijama i digestivnim problemima.

orrg-x
Upotreba
Bioaroma čisto ulje origana se može upotrebljavati razblaženo sa vodom ili uljem:
2-3 kapi origano ulja sipajte u 1dl vode, soka, jogurta, mleka itd. i dobro promešajte, ili promućkajte u bočici. Odmah potom popijte mešavinu.

 Stavite 1-3 kapi origano ulja u kašičicu maslinovog ulja, promešajte pa popijte.
Sipajte 1/3 flašice (ili 3ml) origano ulja u tamnu bočicu od 100ml a ostatak dopunite maslinovim uljem i dobro promućkajte. Tako ga koristitite u toku mesec dana. Čuvajte ga na hladnom i tamnom mestu.

Na bilo koji način da ga konzumirate nemojte ga dugo zadržavati u ustima (od 10-30 sekundi). Možete ga promućkati u ustima pa potom naglo popiti. Nakon što popijete origano ulje treba popiti čašu vode kako bi isprali usta da ne bi došlo do nagrizanja sluzokože ili jezika. Nemojte ga mešati sa limunom.

Sadržaj
Preko 90% karvakrola
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Etarsko ulje origana 10ml
Vaša ocena