Bambo Pelene Nature Eco-Friendly 6 40 kom

Pelene Nature Eco-Friendly 6, 40 kom

Šifra
119303
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 40
  • pelene
  • kesa
  • bebe
Cena 1.649,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Bambo Nature pelene su sertifikovano eko i skin friendly. Ne sadrže parabene, parfeme, losione, konzervanse, kao ni druge štetne hemijske supstance koje mogu da izazovu alergijsku reakciju na dečijoj kozi. Dermatološki su testirane na ProDERM institutu u Nemačkoj.

BAMBO Nature pelene za bebe su vazduhopropusne- omogućavaju cirukulaciju vazduha do bebine kože i tako je čine suvom i zdravom. Poseduju ultra fleksibilne trake koje mogu više puta da se odlepe i zalepe osiguravajući savršeno pristajanje i slobodu pokreta.
Pelene su ultra mekane i pomažu Vašim mališanima da se osećaju udobno i suvo dok aktivno istražuju svet oko sebe. Pelene poseduju ultra apsorbujuće kanaliće za apsorpciju tečnosti što dodatno smanjuje rizik od pelenskog osipa. Novi indikator vlažnosti koji omogućava lakšu proveru popunjenosti pelene promenom boje signalizira kada je pelenu potrebno zameniti. Sada ćete imati više vremena za najvažniju stvar na svetu-maženje i igru. BAMBO Nature Eco Friendly pelene su nežne prema bebama i životnoj sredini.
Vaša beba treba da se oseća udobno u svojoj peleni baš kao u Vašim rukama. Zato što Vam je stalo.

Uvoznik
Simbex doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Pelene Nature Eco-Friendly 6 40 kom
Vaša ocena