Ave Pharmaceutical Aveflex 30 kapsula

Kompleks za povrede i bolove u zglobovima i mišićima, 30 kapsula

Šifra
119158
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • Srbija
  • 30
  • kapsule
  • kutija
Cena 1.089,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Preparat sadrži glukozamin sulfat, hondroitin sulfat, hijaluronsku kiselinu i vitamin E. Ublažava bolove, otoke i ukočenost u zglobovima i mišićima. Izuzetno efikasan kod povreda zglobova i ligamenata. Sprečava degradaciju hrskavice u zglobovima čime smanjuje inflamaciju i bol i povećava pokretljivost zglobova. Primenjuje se kod osteartritisa, povrede zgloba, degenerativnih oštećenja zglobova. 

Sposobnost tela da regeneriše oštećene zglobove vremenom se smanjuje, usled povećanog mehaničkog oštećenja zglobova i degeneracije hrskavice. Sinergija sastojaka koje sadrži  Aveflex podržava i čuva zdravlje Vašeg lokomotornog sistema. 

 Glukozamin sulfat doprinosi formiranju i obnavljanju zglobne hrskavice, sprečava njenu degradaciju, čime smanjuje inflamaciju i bol. 

Hondroitin sulfatučestvuje u izgradnji hrskavice i istovremeno inhibira enzime koji je razgrađuju. Poboljšava i održava strukturu i funkciju hrskavice, povećava pokretljivost i elastičnost zglobova.

Hijaluronska kiselina se nalazi u sinovijalnoj tečnosti, služi za podmazivanje zglobne hrskavice i amortizaciju zgloba, pomaže u distribuciji hranljivih materija u zglobu i učestvuje u obnavljanju hrskavice. Starenjem organizma proizvodnja hijaluronske kiseline se postepeno smanjuje, što dovodi do smanjenja viskoznosti i sve većeg razređenja sinovijalne tečnosti, zbog čega zglobovi postaju bolni i teško pokretljivi. Svakodnevnim unosom hijaluronske kiseline značajno se umanjuju bolovi i zglob postaje pokretljiviji i elastičniji.

Vitamin E je liposolubilan i ne sintetiše se u ljudskom i životinjskom telu, već se može samo uneti ishranom. Doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Neophodan je za formiranje vezivnog tkiva u sintezi proteina. Povećava fizičku izdržljivost, energiju i mišićnu snagu.

 Aveflex je izuzetno efikasan u kombinaciji sa preparatom Immunoave.

Upotreba

1 kapsula tri puta dnevno pre obroka.

Uvoznik
Ave Pharmaceutical doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Aveflex 30 kapsula
Vaša ocena