Alpenkrauter Alpska krema 200ml

Krema za pomoć kod reumatskih oboljenja, išijasa i artritisa, 200ml

Šifra
118466
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • Švajcarska
  • 200ml
  • krema
  • tuba
Cena 1.199,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Alpska krema - Alpenkräuter je prirodna krema namenjena ublažavanju i otklanjanju svih vrsta bolova, karakteristična po svom veoma prijatnom svežem mirisu, plavo-zelene boje.
Alpska krema - Alpenkräuter je nastala davnih tridesetih godina prošlog veka, napravljena po tradicionalnoj recepturi i sastavljena od brojnih lekovitih biljki kao što su: menta, ruzmarin, iglice sibirskog bora, eukaliptus, lavanda i dr.

Efikasna je kod ublažavanja bolova i primene kao što su:

- bolovi u leđima i ukočenost,
- reumatska obolenja i bolovi u mišićima i zglobovima
- oporavak nakon preloma, uganuća i istegnuća
- bolovi i ukočenost vrata
- povrede kolena, ramena, kukova

Upotreba

Za masažu, najbolje je Alpsku kremu - Alpenkräuter naneti na vlažnu kožu, npr. posle tuširanja ili kupanja ili možemo koristiti nekoliko kapi vode da bi ovlažili tretirani deo tela. Da bismo postigli bolji efekat masažu možemo ponoviti više puta dnevno. Nekoliko kapi Alpske kreme - Alpenkräuter u vreloj vodi osvežiće prostor u kom boravite i osloboditi disajne puteve. Alpska krema - Alpenkräuter je potrebna svakom domaćinstvu a ovu kremu ćemo naći u sportskim klubovima, staračkim domovima, centrima za masažu, kozmetičkim salonima, i svuda gde su korisnici zadovoljni. Alpska krema - Alpenkräuter se koristi za ublažavanje bolova nastalih kod reume, artritisa, išijasa, istrošenog zglobnog maziva, jer svojim prirodnim sastavom podstiče proizvodnju lubrikanta u zglobovima, a pomaže i kod glavobolja. Upotrebom Alpske kreme - Alpenkräuter koža ne ostaje masna a krema se odmah probija u kožu i potkožno tkivo, tako da je njen efekat gotovo trenutan. Takođe se koristi za poboljšanje slabe cirkulacije jer Alpska krema - Alpenkräuter u početku delovanja hladi, a kasnije greje. Delovanje sportske masaže uz pomoć Alpske kreme - Alpenkräuter smatra se uspešnije i do 30%. Alpska Krema - Alpenkrauter

  • Krema - emulzija od alpskih trava
  • Orginalna nemačka receptura
Uvoznik
Phoenix doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Alpska krema 200ml
Vaša ocena