Aleksandar MN Grand Energy Shot 10 ampula

Napitak za podizanje energije i snage, 25ml

Šifra
118284
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 10
  • ampule sa napitkom
  • kutija
  • kofein, taurin, žen-šen
Cena 1.695,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis
  • PODIGNITE ENERGIJU NA VIŠI NIVO
  • MULTI MINERALNO VITAMINSKI KOMPLEX SA PRIRODNIM KOFENINOM
  • NAJZDRAVIJI ENERGETSKI NAPITAK NA SVETU!
  • SVAKOM TREBA DODATNA SNAGA!

OMILJEN NAPITAK SPORTISTA U NBA,WBO,UFC,NFL,NHL.

Grand ENERGY shot namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.
 
Grand ENERGY shot je potpuno prirodni energetski napitak sa taurinom, prirodnim biljnim  kofeinom, 7 vitamina B grupe (Riboflavin B2,  Niacin B3, Pantotenska kiselina B5, vitamin B6, Biotin  B7,  Folna kiselina B9,  Vitamin B12), ekstraktom žen-šena, ekstraktom kakaa, magnezijumom u obliku magnezijum-citrata.
 
Prirodni kofein 200 mg - kofein je biljni alkaloid, koji se izoluje iz kafe i čaja. U optimalnim dozama deluje kao analeptik (na grčkom analepsija znači buđenje), pozitivno stimuliše centralni nervni sistem. Povećava koncentraciju, smanjuje osećaj umora.
Održava zdravo, fiziološko stanje budnosti.
 
Taurin 1000 mg - taurin je amino kiselina koja se prirodno nalazi u ljudskom organizmu i ima izuzetno bitne biohemijske funkcije. Prvenstveno deluje na povećanje fizičkih sposobnosti, povećanje energije i ima pozitivne efekte na sve organske sisteme. Važan je za pravilan metabolizam masti i glukoze, za pravilno funkcionisanje nervnog sistema i zdravlje očiju.
 
Ekstrat žen-šena (Panax ginseng) i ekstrakt kakaa (Theobroma cacao) 300 mg - drevne biljke koja se koristi za očuvanje fizičke i mentalne snage, kao i za održavanje vitalnosti celog tela. Posebno se preporučuju kod stanja koja zahtevaju povećani mentalni i fizički napor.
 
Magnezijum-citrat i vitamini B grupe (B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12)- sinergistički doprinose pozitivnom dejstvu ovog preparata na mentalne i fizičke funkcije i otklanjanju umora.
 
Biotin doprinosi normalnom metabolizmu i stvaranju energije
 
Grand ENERGY shot za razliku od svih drugih energetskih napitaka, nakon upotrebe obezbeđuje optimalan nivo glukoze u krvi koja je izvor energije.
 
Bez vestačkih boja i ukusa. Prirodan ukus čokolade sa lešnikom
 
SPREMAN ZA KONZUMACIJU BILO KADA I BILO GDE.
 
Brzo daje maksimalnu energiju, povećava izdržljivost, pažnju, budnost i psihomotornu funkciju, otklanja umor i deluje od 6 do 12 sati nakon konzumiranja.
Uvoznik
Aleksandar MN doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Grand Energy Shot 10 ampula
Vaša ocena