Adrien Gagnon Melatonin 3mg 120 kapsula

Melatonin 3mg, 120 kapsula

Šifra
120084
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 120
  • kapsule
  • plastična bočica
  • oralno
  • odrasli
  • melatonin
Cena 1.977,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Melatonin je hormon koji prirodno proizvodi telo za spavanje (u mozgu ga proizvodi epifiza). Dodaci melatoninu pomažu u regulisanju ciklusa spavanja-budnosti, a takođe pomaže u ublažavanju umora tokom dana zbog nedostatka dubokog sna. Neravnoteža u izlučivanju melatonina izaziva probleme sa spavanjem, poput nesanice, poteškoća sa spavanjem, nedostatka dubokog sna ili ranog buđenja. Melatonin može da popravi neravnotežni ciklus spavanja i  veoma je efikasan u borbi protiv nesanice drugog porekla, kao što su rad u smenama, dežurstva.. Melatonin doprinosi smanjenju vremena potrebnog da se utone u san, i doprinosi ublažavanju simptoma promene vremenskih zona kod putovanja avionom.

 

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25ºC.
Neto količina: 37,1g (120 kapsula).
Proizvođač: Sante Naturelle Adrien Gagnon Ltd. 3555 Matte Blvd. Door C, Brossard, Quebec J4Y 2P4, Canada.
Proizvedeno i uvezeno iz Kanade.
Uvoznik i distributer: Arcus Pharma d.o.o.
Nosilac upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: Pharmaval d.o.o.

Upotreba

Popiti pola sata do sat pred spavanje 1 kapsulu. Za ublažavanje simptoma promene vremenskih zona popiti 1 kapsulu pre spavanja na dan pre puta i nastaviti sa uzimanjem nekoliko dana nakon putovanja.

Napomene: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod je nutritivno nepotpuna namirnica i nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda!
Nije namenjeno trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina. Ne preporučuje se dugotrajno uzimanje melatonina za uspavljivanje, jer bi to moglo rezultovati poremećajem prirodnih mehanizama uspavljivanja. Nije namenjeno osobama sa mentalnim poremećajima, uključujući i depresiju. Zbog sedativnog (uspavljujućeg) dejstva, melatonin ne treba uzimati pre vožnje, upravljanja spravama i mašinama, kao i drugim radnjama u kojima se zahteva visoka koncentracija. Posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom pre upotrebe ukoliko trenutno uzimate bilo kakvu terapiju. Proizvod nije namenjen za parenteralnu upotrebu. Proizvod se primenjuje pod medicinskim nadzorom.

Sadržaj

Melatonin................................................ 3mg

Sadržaj aktivnih komponenti 1 kapsula %NRV*
Melatonin 3,0 mg -

*NRV - nutritivna referentna vrednost

Uvoznik
Arcus doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Melatonin 3mg 120 kapsula
Vaša ocena