Activlab CreaShot 2.0 lemon 20g

Kreatin 20g
Šifra
128243
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 20g
  • prah
  • kesica
  • kreatin
Cena 119,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis
  • Koristi se pre treninga snage i izdržljivosti
  • Kombinacija 3 vrste kreatina, beta-alanina, arginina, glutamina, citrulin malata, tirozina, taurine, vitamina B grupe, minerala i elektrolita
  • Ubrzava oporavak
  • Za vežbače koji žele da povećaju mišićnu masu
Upotreba

Rastvoriti 20 gr u 250 ml vode. Uzeti jednom dnevno pre treninga. 

Sadržaj

Beta-alanin je namenjen ozbiljnim vežbačima i veoma je koristan sportistima koji su izloženi dugotrajnom naporu, koji učestvuju na turnirima i nemaju dovoljno vremena za oporavak, kao i onima koji ulaze u period intezivnih i napornih treninga i takmičenja.

Kreatin je metabolit – produkt metabolizma, bogat energijom i u organizmu se uglavnom nalazi u u mišićima koji se brzo grče, i može da nadoknadi kompletnu količinu fosfata za samo 5 minuta.  Obezbeđuje mišićima neophodnu energiju u toku fizičke aktivnosti. 

L-arginin je prekurzor azot-oksida koji širi krvne sudove i poboljšava prokrvljenost mišića. Igra važnu ulogu u biosintezi/izgradnji proteina, obnavlja tkiva, poboljšava protok krvi i poboljšava performanse. Preporučena dnevna doza od 20 gr proizvoda sadrži 2000 mg arginina.

L-Glutamin je najzastupljenija aminokiselina u namirnicama i ljudskam organizmu i uključena je u veliki broj metaboličkih procesa. Glutamin može i da služi kao izvor energije tako što se konvertuje u glukozu kada je ona potrebna  organizmu.

Zajedno sa N-acetil cisteinom omogućava sintezu glutationa koji je važan antioksidans u organizmu. Značajan je u pradukciji leukacita i za imunu funkciju. 

L-citrulin je neesencijalna aminokiselina ključna za zdravlje mišića, koja se u bubrezima pretvara u aminokiselinu arginin. Zahvaljujući citrulinu, mišićna masa se povećava brže i uz manje napora. Citrulin takođe povećava nivo azot oksida (NO), što ubrzava dotok krvi i kiseonika u mišiće i snabdeva ih glukozom potrebnom za intenzivan trening. 

L-Tirozin je neesencijalna aminokiselina. Deluje kao neurotransmiter koji podstiče mozdanu aktivnost. Obezbeđuje pravilan rad hipofize, kao i štitne i tiroidne žlezde. Podstiče oslobađanje  hormona rasta i proizvodnju adrenalina i noradrenalina. Smanjuje apetit.

Taurin je najkorišćenija slobodna amino kiselina u mišićima, koja ima izuzetne bodi bilding efekte jer povećava mišićnu masu i snagu. Ponaša se slično insulinu – poboljšava metabolizam glukoze i amino kiselina, kao i proteinskoj sintezi. 

Uvoznik
Xo Pharma doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:CreaShot 2.0 lemon 20g
Vaša ocena