Abela Pharm Herbiko Propomucil sirup za odrasle 120ml

Sirup za iskašljavanje sa propolisom, za odrasle, 120ml

Šifra
116674
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
  • 120ml
  • sirup
  • staklena bočica
Cena 498 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: 5-7 radnih dana
Only 0 left
Opis

PropoMucil sirup za odrasle jedini sadrži inovativnom tehnologijom prečišćen prirodni propolis u koji je inkorporiran prirodni N-acetilcistein (NAC) koji razlaže sekret i izbacuje ga napolje! Pored propolisa i NAC-a, sadrži med, tečni ekstrakt korena belog sleza, korena jagorčevine i lista nane koji zajednički pomažu u izbacivanju sekreta iz disajnih puteva i pojačavanju imuniteta.

Delovanje:
- Zajedničko delovanje svih sastojaka u sirupu doprinose olakšavanju simptoma zapaljenja i izbacivanje sekreta kod respiratornih oboljenja.
- Propolis – prirodni antimikrobik koji uz to smiruje iritirane sluznice. Propolis uništava viruse, bakterije i gljivice, bez alergena i glutena.
- N-acetilcistein efikasan kod simptoma oboljenja disajnih puteva praćenih stvaranjem sekreta. N-acetilcistein kao snažan mukolitik, kida veze u gustom sekretu, i pretvara ga u ređi sekret, koji je mobilan i lakše se izbacuje. Bezbedan, prirodan, odmah spreman za upotrebu.

Napomena:
Ne preporučuje se primena kod trudnica, dojilja i dece mlađe od 3. godine. Proizvod ne treba da upotrebljavaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda, kao ni osobe u akutnom napadu astme, akutnog opstruktivnog laringitisa, gastritisa, kamena u žučnoj kesi i žučnim putevima. Ukoliko se proizvod istovremeno primenjuje sa lekom nitroglicerin, moguća je pojava glavobolje kao neželjenog dejstva.

Upotreba

Odrasli i deca starija od 12 godina: 3-4 puta dnevno po 12ml, posle obroka.
Deca od 6 do 12 godina: 2-3 puta dnevno po 12ml, posle obroka.

Sadržaj

med, propolis, N-acetilcistein, tečni ekstrakt korena belog sleza, tečni ekstrakt korena jagorčevine, tečni ekstrakt lista nane

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Herbiko Propomucil sirup za odrasle 120ml
Vaša ocena