Abela Pharm Herbafast Lady 10 kapsula

Preparat za regulisanje telesne mase, 10 kapsula

Šifra
116690
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 339 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 10
  • kapsule
  • blister u kutiji
  • za mršavljenje
Cena 1.200,00rsd Redovna cena 1.431,00rsd
(Ušteda: 231,00 rsd)
-16%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis

Herbafast® lady kapsule sadrže posebno patentiranu kombinaciju probiotske kvasnice i snažnog antioksidansa (Saccharomyces boulardii + superoksid dismutaza (SOD)).

Kroz niz istraživanja i praksu potvrđeno je da ova patentirana formula napada gojaznost na ćelijskom nivou! Inovativna kombinacija suzbija glad i žudnju za slatkišima i brzom hranom, smanjujući telesnu težinu.

Superoksid dismutaza (SOD) predstavlja prvu liniju odbrane tela od najštetnijih slobodnih radikala koji utiču na pojavu gojaznosti. SOD ima moć da neutrališe milione molekula slobodnih kiseoničnih radikala, što ga čini značajno snažnijim i od koenzima Q10, vitamina E i vitamina A. Zbog svog snažnog antioksidantnog dejstva i zaštitnog dejstva, SOD se stoga sa pravom naziva “enzim života“.

Posebna prednost superoksid dismutaze iz Herbafast® lady kapsula je, što je tehnološkim postupkom najnovije generacije dobijena iz prirodnog izvora maksimalne koncentracije, zbog čega ispoljava maksimalnu eliminaciju toksina iz tela.

Izuzetno moćna kombinacija dva prirodna sagorevača masti iz Herbafast® lady kapsula (ekstrakt kapsaicina i piperina) podstiče snažan termogeni efekt. Zahvaljujući ovom efektu, masno tkivo se brže troši oslobađajući toplotu.

Na taj način nagomilane masne naslage se eliminišu naročito sa kritičnih regija kao što su stomak, struk, bokovi i butine. Prirodni sagorevači masti podstiču oslobađanje energije pa je efekat dvostruk: mršavimo, a istovremeno imamo više energije i osećamo se moćno.

Suvi ekstrakt lista koprive iz Herbafast® lady kapsula pojačava izbacivanje viška vode koja se nalazi zarobljena u masnim naslagama i celulitu. Na ovaj način se omogućava i ubrzava lipoliza, proces razgradnje masnih naslaga i ubrzava eliminacija toksina iz organizma. Detoksikacijom se gubi potkožno masno tkivo, eliminiše celulit i postiže bolji i mlađi izgled kože. Dodatno, ekstrakt koprive stimuliše rad jetre čime je čišćenje organizma još intenzivnije.

Tokom procesa mršavljenja jako je važno da vaša koža zadrži tonus i izgleda zategnuto i sjajno. Cink je neophodan za izgradnju proteina kolagena u finim strukturama kože koji joj daju elastičnost i čvrstinu. Zahvaljujući cinku sprečava se opuštanje kože i stvaranje strija– vaša koža postaje i ostaje elastična i zdrava. Još jedan važan i nezaobilazan efekat cinka je stimnulisanje imuniteta , koji može biti naročito ugrožen restrikcijiskim dijetama i iscrpljivanjem.

Upotreba

Odrasli i deca starija od 12 godina: 1 kapsula dnevno, pre jela.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Herbafast Lady 10 kapsula
Vaša ocena