Abela Pharm GD-poly

Kompleks na prirodnoj bazi za jačanje imuniteta i protiv alergija, 60 kapsula
Šifra
115082
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
  • 60
  • tablete
  • blister u kutiji
  • odrasli
  • za imunitet
Cena 1.958 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
Immuno GD-poly je potpuno prirodan preparat koji regulacijom imunog odgovora pomaže kod:
-  Alergija
-  Infekcija
-  Oštećenja jetre

Sprečavanje alergija: 
Svi koji pate od alergija znaju koliko ona može biti naporna i neprijatna: uporno kijanje u napadima, suzenje i svrab očiju, curenje i svrab nosa, začepljen nos, uporan suvi kašalj, otežano disanje uz ”zviždanje” i povremeno gušenje, svrab kože. Immuno GD poly štiti ćeliju, sprečava oslobađanje histamina i vezivanje  alergena. Ukoliko se alergija javi, pomaže da se uklone tegobe (gušenje, kijanje, peckanje u grlu, curenje vodenastog sekreta iz nosa, crvenilo i svrab očiju). Preporučuje se preventivno korišćenje preparata Immuno GD-poly tri nedelje pre očekivanog delovanja uzročnika alergija. Immuno GD-poly se  posebno preporučuje osobama alergičnim na polen, ambroziju, prašinu, kod alergijske astme, sinuzitisa, bronhitisa i alergijske kijavice.
 
Odbrana od infekcija:
Usled oslabljenog imuniteta vrlo često se javljaju grip, prehlade, ali i druge mnogo ozbiljnije infekcije kao što su herpes, citomegalovirus, virus mononukleoze, koksaki i drugi. Zbog toga je izuzetno važno da imamo jak imuni sistem kako bi se naš organizam uspešno odbranio. Immuno GD-poly pomaže da se pojača imunitet, spreči grip i prehladu i kontrolišu hronične virusne infekcije. 

Ozdravljenje jetre:
Immuno GD-poly se preporučuje i osobama sa oštećenjem jetre, nastalim usled delovanja različitih faktora (hemijskim, fizičkim, biološkim i ostalim agensima).
-  Kontroliše destrukciju ćelija.
-  Eliminiše i uklanja akumulirane toksine.
-  Pomaže u čišćenju od slobodnih radikala.

Upotreba: Dva puta dnevno po tri kapsule nakon obroka uz čašu mlake vode.
 
Neželjeni efekti nisu poznati.

Napomena: Pre upotrebe preparata, trudnicama, dojiljama, deci ispod dvanaest godina starosti, osobama sa pojačanom preosetljivošću na komponente preparata i osobama na antikoagulantnoj terapiji, preporučuje se  konsultacija sa lekarom. Dijetetski suplementi ne mogu biti zamena konvencionalnoj terapiji lekovima, već ih treba primenjivati kao dodatak postojećoj terapiji, radi poboljšanja opšteg stanja organizma i bržeg oporavka od bolesti. Dijetetski suplementi nisu zamena za uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.
 
Pakovanje: 60 kapsula
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:GD-poly
Vaša ocena